Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026781

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Öret målar i PP, men genom att Salminen åker in i målgården och lägger sig på Lassi som inte kan hindra att nästa Öre lägger pucken i öppet mål.

Det döms förstås bort. Helt korrekt, måste alla inse oberoende av vilket lag man håller på.

Det har blivit en massa konstiga spretiga utvisningar den här perioden vilket rycker sönder spelet och inte oväntat eftersom det är höjdhopparzebran Sjöberg som "dömer". Och Öret - som ligger sist i Fair Play-ligan i SHL.

0-2 fortfarande, 4-15 kvar av matchen.

Och där knockar ett gangsteröre Berglund genom att använda axelkåpan mot huvudet. Han har just kommit tillbaka efter avstängning för huvudtackling och nu gör han det igen. Jävla fult Gangsteröre och återfallsförbrytare - 5 min och match - och nu SKA det bli lång avstängning. tack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inte oväntat - Luleå rullar runt, runt i PP utan att hitta bättre chanser men några skott blir det från back och så låtsas Gangsterörets vakt att han träffats i huvudet/hjälmen och sliter av hjälmen, "taktiskt" och fuskigt, och får vila lite.

0-2 efter andra perioden och Luleå inleder tredje med kvarvarande 44 sekunders PP.

Som liiiite misstänkt, Luleå gör inte en bra andra period. Övergripande borde nog Gangsteröret - med en handfull frilägen - haft ledningen, men Lassi har varit helt enkelt strålande:-) Och bröderna Wolf har gjort det som Gangsterörena inte fixat - mål på sina lägen.

Och inte speciellt oväntat - i SeMerstudion sitter "Döda, döda" Swikegård och anser att Gangsteröret Irvings matchstraff inte ens ska vara utvisning - enligt honom borde det, som det tycks, snarare ha varit Berglund som skulle visas ut eftersom han "inte var beredd att bli tacklad i huvudet"....och då hänger petter förstås på och "det är inget fel på tacklingen".

Nu får vi se. Om höjdhopparen rapporterar huvudtacklingen til disciplinnämnden, för vi kan vara säkra på att lärlingen INTE kommer att rapportera den, eftersom "Döda, döda" Swikegård kommer att ge honom order om att hålla käft. Nu sitter den skiten på SeMer och förklarar att det är synd om Irving - "om han blir avstängd kanske han inte kan betala hyran!"

Ja, vilket j-a pulver. SAMTLIGA överfall på Luleåspelare som inneburit att en Luleåspelare hamnat i veckors eller månaders eller >års hjärntrappa, har "Döda, döda" swikegård - om han kommenterat, hävdat att det var inget fel, det skulle inte ens varit utvisning!

Om vi nu påstår att vi initerat krafttag mot hjärnskakningar i SHL, då borde det första vara att plcoka bort den j-a "Döda, döda" från att få sitta i live TV och styra kommentarerna som sedan alla lata "hockeyskribenter" bara copy-pastar "experten anser" inklusive att galningen bestämmer om vad "situationsrummet" ska anmäla eller inte.

Om han åtminstone var hederlig och hade samma inställning oberoende av vilket lag det gällde var det en sak. Men när en djurgårdare utsatt annat lags spelare...då blir det inga repriser eller diskussioner.
Kommentera