Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2036647

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så noterar vi att en nyinköpt legoknekt till köpelagens Köpelag, plast-Apan, ganska omgående blir ett fall för Disciplinnämnden. Nu är det darrige Nej Wick som tyckte det var en god idé att skalla en motståndare, vilket förstås aprunkarna från Älvsbyn och Boden - som låtsades vara domare - blundade för till de tomma stolarnas jubel och gillande i aparenan.

Men det var ju en Djurgårdare som blev skallad, så djurgårdssupportrarna i SeMer gav förstås lärlingen i situationsrummet order om att anmäla det inträffade vilket nu också skett.

Man kan ju höra swikegårds kommentarer, om det varit en Luleåspelare, som blivit skallad av en Djurgårdare "Det är Luleåspelarens ansvar att undvika att träffas" "ta bort de där repriserna, stänga av" respektive "döda, döda"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och ikväll går hockeydamerna i leken. Luleå möter DamPungen borta i kvartsfinal.

När det gäller kvalomgångar för att avancera till SDHL kommer - också ikväll - DamApan att möta Ankorna från Haninge hemma i Aparenan, med 1-2 ytterligare matcher nere i Stockholm till helgen.

Vi håller alla tummar för DamApan för tänk vad kul om de kom upp så att Luleå fick spöa dessa damapor med tvåsiffrigt fyra gånger per säsong, medan ApPea fick dyrt betala för DamApans höjda resekostnader - för annars tappar Apan de kommunaldopande sponsorerna - och därmed liiiite mindre stålar till herrlaget att köpa in skallande köpespelare för:-)
Kommentera