Luleå HF

115712 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042114

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sjukt kass kommentator i vår match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja undra på det, när Apan målas på i annan match och Luleå målar i denna match.

Men OJ, vilken vändning av Luleå i andra perioden! Som i höstas, när vi av någon anledning alltid blev jävligt mycket bäst i andra, som tidigare säsonger varit lite av en akilleshäl för oss.

Perioden snart över och vi leder med 2-0, efter skotten i perioden 12-1 och Luleå har varit mycket närmare 4-0 än Röglet 2-1.

Men 2-0 ÄR bara 2-0 och alls inte uteslutet att vi får se ett "nytt" Röglet i tredje perioden, när Cam fått agera.

0.0-dyrkarna Apan kör vidare med sitt gnetspel, sarg-ut och dumpa puck och är glada att fortfarande hålla målsiffrorna nere, bara 1-0, sådant som drar massor av intresserade tomma stolar hemma i blygden.

I slutsekunderna av perioden en tackling av Tyrväinen på puckförande röglare, grejen är den att Tyrvåinen träffar med sitt huvud i armhålan på röglaren, vet inte om han tappade skäret eller om det var röglaren som lyfte armen alldeles för högt.

I alla fall rusar tre röglare på Tyrväinen för att spöa honom men det rinner snabbt ut.

Ska det straffas, ska det förstås bli röglare som utvisas men...den förbannade jävla sjöqvistarn hittar på 2+2 på Tyrväinen och 2 på en röglare, dvs PP för Röglet första 2 av tredje!

FY FAN VILKEN JÄVLA SKIT DEN FÖRBANNADE SJÖQVISTARN ÄR! ATT HAN KUNDE FÅ PSYKBRYT OCH I DET EVINNERLIGA FÖRSVARA ETT HELT UPPENBART FELAKTIG DOMSLUT VISSTE MAN JU SEDAN TIDIGARE SÄSONGER. MEN ANNARS BRUKAR HAN JU KUNNA HÅLLA SIG LUGN OCH AVSTÅ FRÅN SKIT.

MEN NU..

TVÅ MATCHER I RAD HELT SJUKA DOMSLUT MOT LULEÅ. VAFAN HAR HAN EMOT OSS, SKITSTÖVELN.

Säg att Röglet sätter 1-2 i början av tedje med sitt starka PP och sedan får hopp och kommer igen?

Då är det den j-a sjöqvistsjävelns idioti som åstadkommit det!

Hör bara:
röglaren visas ut för charging, tyrväinen visas ut för charging OCH för roughing. Den roughing som pågick var alltså att tre röglare flyger på Tyväinen efter en juste tackling och de tre vevar på honom som bara lyfter armarna för att skydda ansiktet!

Du är sjuk, sjuqvistare, fattar du!

Årets Guldpipa? Du är tammefan höjdhopparens arvtagare din fula skit!
Kommentera