Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042328

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Helt rätt, och en sak till.

Helt oprovocerat bakifrån smällde han klubban helt provocerat mellan benen på HV:s Tedenby med sådan kraft att klubban böjdes 45 grader och Tedenby fälldes. Han slapp utvisning och sedan slapp han anmälan.

Med motiveringen från lärlingen i situationsrummet och Ligan att "det var inte tillräckligt hårt".

Året innan hade en provocerad Bill Sweatt stängts av tre matcher för en liknande, men mindre kraftfull händelse, och då uttalade Disciplinnämnden att "Slag med klubb mot underliv ska ALLTID leda till avstängning".

Men de fick inte chansen att bedöma saken, eftersom lärlingen inte anmälde, sedan han fått order om att inte anmäla av aprunkarna Sanny och Svinegård, som kommenterade övergreppet av psykbrytet highsticking med "he he he, den jocken, den jocken...".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fanskapets nacksving på Klasen var så vidrigt att idioten borde blivit avstängd hela den resterande säsongen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Dom fulaste spelarna i SHL är Jocke och Joel förövrigt måste jag gratulera Bulan som fällde kommentaren "vi möter ett bottenlag" och som fick den pubertala och allt annat än ödmjuka Roger att go bananas
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Korrekt, den varianten glömde jag!!!
Har också för mig att han spearat någon gång.
Sjukt less denna slaktare är vad man är!!!

Folk som råkar bentackla brukar be om ursäkt eller åtminstone se skamsna ut. Tyckte mig se att slaktaren Lindström såg helt iskall och obrydd ut hela vägen ut i omklädningsrummet. Fiii faaan vilken gris, ska bli sjukt skönt att slippa han den dagen han lägger skridskorna på hyllan.

För fasen han har även cross checkat spelare över truten direkt på tekning!!!!!
Kommentera