Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042336

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Han är ett stort j-a svin som misslyckats fullständigt varje gång han försökt spela utomlands. Varför? Eftersom han inte törs få sina psykbryt där. Jag har kollat upp det hela och utomlands - i NHL och KHL har han väldigt få utvisningsminuter. Speciellt jämfört med i Sverige där han varit avstängd massor av gånger för an massa skit och "vunnit" utvisningsligan vid ett tillfälle.

Likadant i Tre Kronor, där han varit helt j-a värdelös varje gång han fått chansen men i internationella matcher är det likadant. Han törs inte köra sin fulskit för då får han spö. Och åker därför bara runt och dräller, fegskiten.

Jag skulle skämmas om en sådan ful jävel spelade i min klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så måste vi förstås kolla upp SHL-tabellen!

Är den inte vacker? Det som är fult är att Apanalen i detta nu har en gratisbiljett till vår turnering CHL. Håller tummarna för att Skithålslaget passeras av två lag så vi slipper äcklen i CHL.

Noterar också att Pölsan efter att ha torskat hemma mot Läjkers med 0-1 nog missat slutspelet och att vi därmed inte riskerar möta vår slutspelsbane i kvarten. Läjkers kan det förstås bli men det ser bättre ut. Gangster-Öret förstås möjlig. Huga.
Kommentera