Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2042380

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, snyggt hittat broder Wolf! För att riktigt befästa vilket jävla svin psykbrytet är.

Klasen fick en hjärnskakning och det förbannade psykbrytet fick bara två matcher - och då dömdes han ändå som återfallsförbrytare, den jävla skitstöveln.

Från Disciplinnämndens uttalande: "Av anmälan framgår att Joakim Lindström gjort sig skyldig till onödigt hårt spel genom att ta ”nacksving” på en motspelare och kasta ner denne i isen med huvudet före. Motspelaren drabbas av en hjärnskakning.

Joakim Lindström har anfört att hans avsikt var att vinna duellen men att motspelaren i tacklingsögonblicket sätter (slår) upp armen i ansiktet på honom. I kampsituationen försöker Joakim Lindström få bort armen och han brottar då ner motspelaren. Motspelaren faller lätt och avsikten var inte att skada.

Av filmsekvenserna framgår enligt Disciplinnämndens bedömning att Joakim Lindström, efter att ha utdelat en tackling, bryter ner motspelaren som faller baklänges och träffar huvudet i isen. Disciplinnämnden anser att det är fråga om onödigt hårt spel vilket Joakim Lindström hade kunnat undvika och att förseelsen ska leda till kortare avstängning. Det förhållandet att Joakim Lindström ådömdes en avstängning för tackling mot huvudet i januari 2012 och att han nu gjort sig skyldig till återfall påverkar längden på avstängningen i skärpande riktning."

Sedan tycker jag att Statens Konstnämnd, eller vad det kan vara som håller ordning på estetiken i landet borde förbjuda skiten att vistas på platser där gemene man kan råka få syn på honom. Det är ju något sjukt hur ful han är. Livstids avstängning för olämpligt utseende?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grobianen aka slaktaren Lindström anmäld till disciplinnämnden.
Kommentera