Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2046719

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Jo, svårt att säga hur det blir. Tror inte att det finns en rimlig chans det öppnas för publik till kvartsfinaler i början av apsil. Ser dock helst att man spelar om det. även om det blir inför tomma stolar. Känns mer sportsligt så och vi har chans att fixa det i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sluttabellen. Tänkte jag säga, men Luleå har inte uppdaterat efter vår egen match. Luleå ska ju ha 106 poäng och +53 mål medan Apan ska ramla till fåniga +27 mål.

Men Apan tappar fribiljetten till CHL och det uppskattar man.

Vill också applådera Röglet till en fin tredjeplats och bara några måls skillnad att ta andraplatsen!

Det betyder följande:

SOCIAL ÅTTONDELSFINAL
• Bottenlaget-Läjkers
• Gangstreröret-Malmoe

KVARTSFINALER
• Röglet - Djurgårn
• Apan - hv71
• Warulfven - Bottenlaget/Gangsteröret/Malmoe
• Luleå - Läjkers/Gangsteröret/Malmoe

Rätt bra ändå- Om något hade jag kanske hoppats att Röglet fått Apan i kvarten för att sparka ut sekten från blygden, men det mesta blev ju som önskat i övrigt så OKrå.

Och...KUL att spöa skit-Apan!

Man blir glad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men tänker att de inte har koll på lägg, i alla fall inte på ett tag. Är tveksam till hur effektiv smittspårningen är men hoppas regionerna jobbar febrilt. En åtgärd vi behöver göra är i alla fall att stänga skolor i två veckor. Så man minimerar risken för spridning den vägen. Följa Norge och Danmarks exempel.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sportsligt ja, men händer vad tex. om spelare till höger och vänster sjuknar in i Corona då är jag inte så säker på att lagen vill möta varandra - hur som helst är det en väldigt knepig fråga att besluta om
Kommentera