Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2048544

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Utan att läst allt du skriver så figurerar det många hemmagjorda känslomässiga lösningar på forumet och ja, vi är ev ”vinnare” och jag lider med endel andra klubbar. MEN beslutet är fattat utifrån tävlingsbestämmelserna och sedan kan man ha åsikter om dom. Det rätta måste vara att jobba för att förändra tävlingsbestämmelserna inför framtiden!? Sedan kan jag tycks att det kommit för lite förklarande ord från hockeyförbundet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Signature:
Det är möjligt att beslutet hade grund i tävlingsbestämmelserna, men då hade av pedagogiska skäl varit bra om man hänvisade till den paragraf i bestämmelserna som man grundade beslutet på. Har tittat på dem översiktligt och inte hittat något, det skall enligt uppgift finnas en force-majure klausul men sett någon hänvisning till den heller. Av det jag läst sen verkar inte bestämmelserna reglera den sits vi hamnat i.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Signature: Ja helt dött på deras sida, HA-lagen kommer gå på knäna, ekonomisk kompensation/värvningsförbud hoppas jag införs, annars kan HA dra långfingret åt SHL och Cmore, söka kontrakt med nåt annat. Förbundet också som skiter totalt i HA kan få en pungspark!
Kommentera