Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2059442

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dagens ? Och fniss från Apan:

Andreas Falk ersätter Dalton i Apbåset.....öhhh den såg man inte komma.
En fd Luleåspelare med en säsong som spelutvecklare och ledare för HVs juniorer och en undanskymd roll i HVbåset....hur fan tänkte Apan?

Visst Falk är en hyvens och trevlig person med ok spelarmeriter men att ersätta Dalton men 500 års erfarenhet som huvudtränare? Nej jag får inte ihop det.
Är pengarna tokslut i Apan? Räknas Falks fru som född i Skellefteå som en tung merit i sammanhanget? Kommer man att köra med 3 huvudtränare? Kommer man att köra med 3 andretränare? Blir det mummelklockare som blir huvudtränare (fniss)?
Ja frågorna är många och svaren få men fram med öl och chips för det här blir underhållande.

:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, du lyfte fram Apans nye tränare; Falken, sedan Tommy Dalton vägrade förlängning.

Antagligen har Apan ju år efter år försökt värva Luleåprofiler som Rönken och Bulan. De har ju sett att vi år efter år plockat in våra legendspelare, som Rönken, Bulan, Skuggan, Burra, med flera med flera, och med fantastiska resultat.

Men ingen har velat komma till Apan. Fast nu har de lyckats!

Andreas Falk från Huddinge - som faktiskt spelade för Apan två säsonger i allsvenskan inklusive i det lag, bestående av 95% köpespelare och tränade av en yngre Tommy Dalton, som myglade sig upp i Elitserien - och därefter tio säsonger för HV och Köln.

Men för några år sedan fick han vara med i Luleå två säsonger, innan Bulan skeppade honom.

Och det är tydligen tillräckligt för att Apan skulle slå till. Gissningsvis fick de honom rätt billigt. Ett mer kostsamt alternativ hade förstås varit att plocka in Wallson igen. Men han valde ju att träna Västerbottens bästa hockeylag. Burkölen.

Billighetsalternativen står som spön i backen hos Apan och det beror förstås på att ApPea bränt en massa pengar på lyxskrytbygget Aprestaurangen som ingen besöker, samt att samme ApPea helt sjukt släppte loss en köp- och sälj-Näsa att bränna 30 miljoner på tre år för helt osannolikt sjuka spelaköp av bekväma primadonnor.

Efter många år med den vilsna fru distriktsläkaren som "lagläkare" plockade de ju i fjol in en lämplig läkare, en ortopedkirurg, men han har nu fått gå och gissa vad? Nu tar de in fru distriktsläkaren igen, som övergripande medicinskt ansvarig.

Då vet vi vad vi kan vänta oss. När en apspelare vrickat lilltån kommer fru distriktsläkaren efter match förklara att vederbörande är svårt skadad, troligen av elakartad galopperande coronaebola, och kräva att motståndarlagets alla spelare skulle stängas av på livstid.

Som vanligt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf:
Visst är det klart att Skuggan skall vara GM för er nästa säsong?
Kommentera