Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2071101

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Apmatskribenten tycks vara vald för sin suveräna hantering av språket, påminnande om de kriterier man använt när man köpt in en tränarstab utan vare sig huvudtränare eller assisterande tränare.

Nedan får man reda på vad kioskerna kan erbjuda, nämligen "...kaffe, kaka, godis och liknande. Alla kiosker har kaffe, kaka, godis, dricka mm."

Nog för att närminnet hos den fåtaliga appubliken lär vara bristfälligt, men att följa upp information i en mening, med samma information i nästa mening - låt vara med tillägg av dricka - torde vara rekord.

Glada över framgången slår man till med "det olika matutbudet" samt arenana".

Imponerande.

Senaste nätterna har jag vaknat upp av att nattmaran drabbat mig. Jag har ätit allehanda mat på alla kontinenter och det är en upplevelse - ibland mycket överraskande tillagat och serverat. Men se nedanstående bild av Ap-arenanans flaggskeppskrytmåltid.

Föreställ dig att sticka gaffeln i någon av de blötdjur, kackerlakor, maskar och larver som ligger på den tallriken. Vad du än väljer kommer objektet säkerligen att vrida på sig och signalera att det inte är avdödat ännu.

Man inser att i blygden har ApPeas skrytbygge ett mycket gott mat ryckte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När det gäller språklig ekvilibristik faller äpplet inte långt från apträdet, för att inte säga avskrädet.

Apan har ju varje sommar en löjlig s k kamp om tåmsån tråffi, och på apkraft citeras vas ApPravda Nollan skrev om spektaklet:

Norran wrote:
"AIK är också noga med att påpeka att ingen publik är välkommen detta år på grund av de tydliga resterektionerna."

Jojo. Man förstår naturligtvis att de inte vill släppa fram hardcore apsupportrar - dvs kommunens förskolebarn - att vara publik när det ska tävlas om tåmsånen. Eftersom aporne tydligen, efter att ha "laddat upp" i omklädningsrummet kommer utspringande med resterektioner.

Förskolebarnen hänvisas till den årliga "första isträningen", dvs spektaklet med fiskdamm och ansiktsmålning, när de också sägs få träffa Apspelarne.

Men även för detta jippo förbjuds förskolebarnen delta i år. Troligen kommer apspelarna att ta chansen att trängas i kön med resterektioner.
Kommentera