Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2071580

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi Apan som återigen plockar upp en helt egen produkt, från egna blygden, närmare bestämt Kalifornien, en förstad till Stor-Skellefteå.

Det handlar om Darren Nowick, som Apan köpte in från Västervik i februari, och som nu skrivit på för Apan 2020-2022.

Det här är en kanonvärvning, menar Erik Forsell, som tror att den darrige skelleftepöjken kan göra succé, nästan i Ryan Vesce-klass i Apan.

Intressant att följa hur köpelaget fyller på med andrasortering, no-names som ingen vill ha och därför kan inhandlas billigt, samtliga dessutom rena egna produkter från apblygden.

Samtidigt som sektdoktrinen fortsätter kräva att blådåren highsticking från MooDoo och Möller från Spånga - egna blygdenprodukter, således - ska ha alla puckar och chanser eftersom de sitter på extremt dyra kontrakt, tecknade av Näsan; Apans legendariske köpfestlighet. De båda börjar ju komma till åren och spännande blir det när deras poängstats så småningom sjunker.

På backsidan har Apan det ännu bättre förspänt. De har visserligen tappat köpespelarna Jonathan Pudas, Filip Berglund, Patrik Norén och nu lutar det mot att Philip Broberg kan bli kvar i Kanada för Oljan.

Men vad gör det? De har ju köpt in Oskars Oskar, bördig från Luleå, som är mest känd för uttalandet "– Jag ska väl vara ärlig och säga att jag har hatat Skellefteå hela uppväxten." Enastående väl uttryckt, tycker jag.

I mål kör Apan med lille gustaf, som lämnade apan som junis eftersom de saknade vakttränare, utbildades i sex år i tio klubbar, innan Apan köpte in den köpespelaren. I fjol fick ju apsupportrarna aporgasm över lille gustafs insatser. Blir intressant att se vad han levererar bakom den imponerande backuppsättningen nu, i synnerhet eftersom det är väl känt att lille gustaf inte har det starkaste psyket och gärna kliver av matcher när han krisat ihop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Bara att acceptera. Apan mönstrar ett jättebästigast lag i år, och alla kommer de från apblygden.

Se bara nedanstående förstauppställning! Kan ju få vuxna män att börja dricka mjölk!

Speciellt JOAKOM förskräcker!
Kommentera