Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072950

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Nytt angående Cehlarik

Kan Brynäs samla ihop till Berglund skall väl leksand lyckas få Cehlarik ;)

Saxat från leksand superstars

” NU TAR VI HIT MAREKS KOMPIS!

Det är tuffa och ovissa tider nu - men i tuffa tider finns alltid möjligheter. Och nu har vi supportrar en möjlighet att hjälpa vår älskade förening till ett spetsnyförvärv. Låt oss ta den chansen!

Tjomme gjorde som vi alla vet en succévärvning i Marek Hvirik ifjol och nu har han hittat en lekkamrat till honom i Peter Cehlárik. Vi i Supporterklubben och Superstars önskar därför att just du swishar valfri summa till 123 200 02 89, betalningsmottagaren är Leksands IF, nu direkt. Låt oss hjälpa till ekonomiskt och öka chanserna till att värvningen blir verklighet!

Vi är många och vi är starka - och tillsammans kan vi bli en ostoppbar kraft. Swisha ditt bidrag nu! För Leksand! ”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
mattias - 74: Ja, där ser man. Blir spännande att se om det lyckas. Pölsan körde ju en sådan insamling nyligen och det tycks ha givit laget två spelare. Mycket möjligt att ni lyckas också.

Har ingen större koll på kinetiken och dramatiken när det gäller supportinsamlingar. Undrar om det inte är sponsorer som lägger in rejäla summor vilket får fart på samlandet och ger driv bland supportrar.

Själva försökte vi oss på att samla pengar för att vi skulle få råd att behålla Lassi, men det lyckades inte. Han testar utomlands kommande säsong och vi får vara tacksamma att han blivit kvar hos oss så många år, även om han haft utmärkta förslag att testa utlandet tidigare.

Blir lite spännande att se hur det går för er. Ni tycks ju ha många supportrar som är beredda på att lägga pengar för ert hjärtebarn.
Kommentera