Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072956

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
mattias - 74: Ja, där ser man. Blir spännande att se om det lyckas. Pölsan körde ju en sådan insamling nyligen och det tycks ha givit laget två spelare. Mycket möjligt att ni lyckas också.

Har ingen större koll på kinetiken och dramatiken när det gäller supportinsamlingar. Undrar om det inte är sponsorer som lägger in rejäla summor vilket får fart på samlandet och ger driv bland supportrar.

Själva försökte vi oss på att samla pengar för att vi skulle få råd att behålla Lassi, men det lyckades inte. Han testar utomlands kommande säsong och vi får vara tacksamma att han blivit kvar hos oss så många år, även om han haft utmärkta förslag att testa utlandet tidigare.

Blir lite spännande att se hur det går för er. Ni tycks ju ha många supportrar som är beredda på att lägga pengar för ert hjärtebarn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu på tisdag 13.00 sommarpratar Emma Eliasson i P1. Det lovar att bli mycket intressant att lyssna på:

"Emma Eliasson, 30, är en av våra största ishockeyspelare på damsidan genom tiderna.
Karriären avslutades 2017 efter en konflikt med dåvarande förbundskaptenen Leif Boork.
– Jag kommer att berätta från starten i Matojärvis iskalla islada i Kiruna till början på slutet i ett hotellrum i Norrtälje och förlusten av både vänskapsrelationer och en plats i landslaget. Lyssnarna kommer att få min version och mitt perspektiv på vad som har hänt, säger Emma Eliasson."
Kommentera