Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076903

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
bisterfinnen: He he, snyggt! Nu förstår man varför sekten kör med sådan kass hockey. Det är en masochistisk strategi; de får byta nedsolkade suspar lika ofta under match som den så kallade kommentatorn Lars "dojovånttospikinglisch, Ritola" Lindberg byter kallingar per match
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi hade ju en träningsmatch mot Apan häromdagen, men värdet av den var ju tveksam eftersom Apans "hockey" var tämligen värdelös:

• Apans anfall var ju lika meningslöst som senaste åren: åka in i motståndarzon för att avlossa värdelösa skott från distans, medan man aktade sig noga för att kämpa sig in i slottet;
• Apans försvar lyste med sin frånvaro; alla bara krympte ihop framför vakten i hopp om att utgöra fem extravakter framför buren - ett "försvarsspel" som används av lag som saknar försvarsspel;
• En vakt som mest hela tiden ger intryck av att hålla på att skita på sig;
• kryddat med en massa missta i form av att ge bort puckar för baklängesmål samt släppa till frilägen till höger och vänster.

Men nu blir det annat för i övermorgon får vi ta emot Västerbottens bästa hockeylag - ett lag som sportsligt sett skulle ha spelat i SHL denna säsong, vilket förhindrades av att Tjommen Johansson från Trottoarkanten omedelbart började yra för att kvalspelet MÅSTE ställas in för att skydda folk och för att arbeta för samhällsnytta; något som han förstås omedelbart fick stöd av från diverse inkompetenta.

Men nu får vi, efter blaha blaha mot Apan, möte ett hockeylag igen:

Luleå Hockey - Björklöven, 3/9 kl 18:00
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockeynews, som inte har något att skriva om, passar på att fråga OM eller snarare NÄR Fläskberget ska plockas in i apsekten. Fläskis själv förklarar att sportchef pallar han inte att vara eftersom han måste svara i telefon i så fall. Men tränare däremot kan han tänka sig. Varpå Hockeynews tvingar Erik Forsell att svara på Fläskis vara eller inte vara och menar att "det ska passa för båda".

Vilket illustreras med den översta av bilderna under det här skrivna. Synd att de inte hade bättre bildbibliotek. De kunde ha frågat mig kunde de fått använda någon av bilderna under, speciellt den nedersta bilden. Den där sista bilden visar ju Fläskbergets allra finaste ögonblick.Visserligen inte när han fuskar och filmar men däremot sedan han försökt överfalla en Luleåback bakifrån, men kollapsat på isen och skadat vadmuskeln, och härligt nog för alla hockeyälskare lämnat hockeyisar för sista gången.
Kommentera