Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077298

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: får hoppa på god aptit
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Bland "hockeyskribenter" i tabloider har vi också mädhöken johansvensson som brukar servera fakta.

Men allvarligt talat: det handlar ju uteslutande om att han tidigare än andra skvallrar om plastlagens senaste inköp. Han har alltså tagit över trasrosens uppgift att dagligen ringa runt till sportchefer och agenter med informationen att "Vill ni att något inköp ska läckas ut i media så fixar jag det!"

En ganska trist roll, vill jag påstå, och vi har INTE glömt hur Gangsteröret lät höken läcka ut att de kastat in en massa gansterpengar för att lura Luleås Robin Kovacs att skriva på för att spela för Gangsteröret om 10-11 månader: ett skvaller som gjorde det omöjligt för Kovacs att fortsätta i Luleå. Så blir det när plastiga Gangsterklubbar är ute för att sabotera svensk hockey, och höken agerar "nyttig idiot".

Nu har Höken beslutat att glädja hockeyintresserade i Sverige med att släppa ut sin uppfattning om hur braiga spelare SHL-klubbarna har.

Se nedan för att ta del av hökens "experttyckande" om Apans backar.

Jahaja. Apan har EN bra back, nämligen Philip Broberg som Apan köpte in från Örebro senaste säsongen och som gjort succé borta i NHL/AHL under sommaren. Nu har Oilers spelledigt några månader och har därför tillåtit Broberg att lira för Apan tills vidare. Men man har föklarat att man behåller rätten att kalla över Broberg när som helst. Vi får se hur det blir.

Nämnde Broberg - den ende riktigt duktige apbacken när Luleå körde "spank the monkey" härom veckan - tilldelar höken 3 getingar i en skala på 1-5 getingar.

Däremot förklarar han att Apan ligger inne med tre backar som får hela fyra getingar, dvs ett enda litet steg från maxbetyget 5 getingar som SHL:s allra bästa backar kan få. Sådana som Erik Gustafsson, Kodie Curran med flera.

Vilka är då dessa Apans toppbackar?

• Petter Granberg
• Arvid Lundberg
• Niclas Burström

Ha, ha, ha, ha, ha. Tre backar som är passé, långsamma, talanglösa och levererar misstag till höger och vänster. Men de är ju de enda apbackar som kommer från blygden.

Månntro har höken frågat något aprunkare för att få reda på vilka backar som är bästigast hos Apan?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
bisterfinnen: Ni lirar hemma, ser jag, och slipper alltså höra jättepubliken av tomma stolar plådera det vanliga apfusket.
Kommentera