Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077391

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
bisterfinnen: Ni lirar hemma, ser jag, och slipper alltså höra jättepubliken av tomma stolar plådera det vanliga apfusket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Aftontrasan och Sexpressen imponerar när de skriver om hockey. Genom att ljuga, sakna faktakontroll, och på taffligt språk släppa iväg hitte-på.

Nu förklarar båda drakarna att Almtuna fått förstärkning från NHL! Är det Elias Pettersson eller kanske Hedman som skrivit på?

Nej. Aftontrasan illustrerar rubriken med en spelare i apmundering; Sexpressen för säkerhets skull två apmunderingar.

Men vem handlar det om, denna Apans stjärnsuperduper-NHL-spelare?

Tim Söderlundh.

Kort om dennes karriär. Född i Apschtan, gick från Clemensnäs till Luleå när han som 15-åring sökte in på Luleå Hockeys hockeygymnasium. Utbildades av Luleå som utvecklade Tim till att ta plats i småkronorna både U16 och U17 men när han skulle gå sista året i gymnasiet lurade Apan honom att bli inköpt till Apan.

Blev kvar hos Apan tre år innan han trött på sekten flyttade till HK ARslet. Men det gick inte så bra, hans Apfasoner fungerade inte hos Arslet och mot slutet av säsongen gick han tillbaka till Apan en stund, innan han fortsatt trött på sekten åkte över Atlanten för att pröva lyckan.

Det har inte gått så bra.

Han fick köra 29 matcher för AHL-laget Rockford IceHogs och mäktade bara med att göra ett enda mål, tre poäng och fick köra för övrigt med farmarlagets farmarlag Indy Fuel i ECHL.

I backspegeln ser man tydligt att hans hockey stannade upp när han lurades att bli köpt av Apan och tvingades indoktrineras av sekthockeyn och sedan har det gått "så där".

Men i Aftontrasan och i Sexpressen uppgraderas han till
"NHL-SVENSKEN FRÅN APAN!"

Imponerande...
Kommentera