Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2079375

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Första halvan av första perioden spelad och ställningen är fortfarande 0-0 men laget Luleå har imponerat genom fint samspel och genomtänkta passningar som nästan uteslutande når medspelare.

DamHV överraskar tvärtom genom att mest slå passningar på chans som till 80% landar hos Luleåspelare. En chanshockey, där man förlitar sig på att de inköpta stjärnorna ska avgöra fenom individuella prestationer. Ytterligare exempel - vid tre (!) tillfällen har två HV-spelare ramlat omkull sedan de åkte på varandra. Påminner om den "hockey" som presteras i Apblygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Titta vilken fin dropp från Cava längst fram till vänster, bakåt centralt till Emma Nordin som strax får pucken och direkt smäller på ett slagskott i mål.

0-1 till Luleå efter 15.07.

Helt rättvist. Luleå har genom bra lagspel och fina passningar tagit sig fram till bra chanser, medan DamHV synes osynkade och bara går på chans, t ex långa puckar från Morin till primadonnor vid centrala bortre blå.

Mycket överraskande har Apans dominerande hemmapublik - de tomma stolarna - tydligen mangrant rest till Jönköping och fyllt läktarna i Rosenlundshal..i Kinnarps are...nej, vilka är det nu som sponsrar? Gullans Damfriseringshall?

Därefter ett PP för Luleå men det boxade DamHV enkelt av och med 19.50 utvisas Savolainen för "Delaying the game" när det enda som hände var att hennes skridskoskena lossnade och hon ramlade omkull.

0-1 till Luleå efter första perioden och fint spel av Luleå, mindre fint av DamHV, som dock inleder med att spela 1.50 i PP.
Kommentera