Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081147

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Tack! Ja, det var en match med två komplett olika ansikten. Luleå hade full kontroll i två perioder och så, i tredje kommer Warulfven ut och tar fullständigt över allt.

Första matchen för lagen och båda kommer förstås att bli bättre under säsongen, men imponerande att kunna prestera de vi och ni gjorde och inte gjorde idag. Känns som att dessa två lag - som varit 1-2 i SHL senaste åren - kommer att placeras högt även i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tackar! Dags att försöka vara lite mer aktiv nu när sässen till slut börjat igen. Varit ett oerhört hockeysug där man tom varit lycklig över träningsmatcher.
Lite konstig match där vi släppte in FBK igen men tar med glädje de tre poängen, vilket jag tycker var välförtjänt då vi var klart bättre i två av tre perioder. Kronwall, som jag trodde jag skulle gilla, visade sig vara en jobbig(are?!) variant av Arto då alla Färjestads utvisningar var tvivelaktiga eller Luleå förstärkte. Nygård tappade benen totalt vid en midjehakning och då var den enligt honom helt korrekt. Inget bra tecken att jag redan retat upp mig på honom, men inser jag hade för höga krav på en f.d. Djurgårdare :)
Trist att behöva vänta en hel jäkla vecka till nästa match, men då ska bryggan tas upp inför vintern ute i stugan, så det blir härligt att få avbryta jobbandet för att njuta av ännu en välförtjänt seger :)
Kommentera