Luleå HF

115470 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081162

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tackar! Dags att försöka vara lite mer aktiv nu när sässen till slut börjat igen. Varit ett oerhört hockeysug där man tom varit lycklig över träningsmatcher.
Lite konstig match där vi släppte in FBK igen men tar med glädje de tre poängen, vilket jag tycker var välförtjänt då vi var klart bättre i två av tre perioder. Kronwall, som jag trodde jag skulle gilla, visade sig vara en jobbig(are?!) variant av Arto då alla Färjestads utvisningar var tvivelaktiga eller Luleå förstärkte. Nygård tappade benen totalt vid en midjehakning och då var den enligt honom helt korrekt. Inget bra tecken att jag redan retat upp mig på honom, men inser jag hade för höga krav på en f.d. Djurgårdare :)
Trist att behöva vänta en hel jäkla vecka till nästa match, men då ska bryggan tas upp inför vintern ute i stugan, så det blir härligt att få avbryta jobbandet för att njuta av ännu en välförtjänt seger :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, det är "lustigt" att SeMer i sitt sökande efter "hockeyexperter" nästan alltid utgår från karvlistan "Har du spelat för Djurgårn"? Lika "lustigt" att de icke-existerande journalisterna omedelbart utnämner vederbörande till superduperexpert, t ex genom rubrikerna i tabloiderna nu "Cmores hockeyexpert raaaasar mot Penneborn som tog ut vakten vid 3-2 och tre minuter kvar att spela".

Ja, nu längtar man efter nästa match och tufft att det ska behöva dröja en hel vecka innan vi får Oskars-Luleå. Jag befinner mig ju på södra delen av Stora Alvaret just nu och har därmed bara 10-15 mil upp till Oskarshamn och skulle nog fundera på att se matchen på plats, gärna iklädd originaltröja Berguven-Luleå Hockey, kompletterad med andningsskydd med skyddsnivå FFP3+. Bland annat eftersom Berguven var uppskattad vakt för Oskars säsongen 2009-2010, innan Rönken och Bulan tog hem honom när de tog över ledningen av Luleå efter Rograrnas riktigt olyckade ledning.

Men det går nog inte. Oskars skriver:

"Vi kommer att utgå ifrån de register vi har över samtliga säsongskortsinnehavare och disponera ut dessa jämnt fördelade på matcherna."

Lottas ut till de med säsongskort allts. Korten för stå går loss på 2700 men de kan inte tecknas efter 7 september. Sittsäsongskort kan fortfarande köpas men då blir det 5200:- och hur stor är min chans att få se den enda match jag vill se, dvs Oskars-Luleå? Säg att de har typ 2 500 säsongskort köpta - i så fall blir min chans att lottas fram till Luleåmatchen <1/50 och då kan man räkna fram att min matchbiljett satsestetiskt kostar mig 5 200 x 50 = 260 000:-.

OK. Jag är inte barskrapad. Men att lägga sådana summor för en matchbiljett är det nog bara Apkommunen som gör, för att ordna plats för tomma stolar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
44-31 i skott till Luleå fast vi slog av på takten i tredje, skulle Einar ha satt friläget till 4-0 så skulle nog luften ha gått ur FBK totalt.

Det som ser bra ut är att Luleå verkar behålla formen från förra året och kan bygga på detta genom att vässa formen i PP.

Det ser otroligt bra ut redan nu, jag hade faktiskt väntat mig att det skulle ta ca 10 omgångar innan vi synkar som lag men det jag såg på isen känns mycket lovande.

Visst kommer FBK vara med att slåss om topplaceringar men i denna match så var det Luleå som var det klart bättre laget.
Kommentera