Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081229

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
44-31 i skott till Luleå fast vi slog av på takten i tredje, skulle Einar ha satt friläget till 4-0 så skulle nog luften ha gått ur FBK totalt.

Det som ser bra ut är att Luleå verkar behålla formen från förra året och kan bygga på detta genom att vässa formen i PP.

Det ser otroligt bra ut redan nu, jag hade faktiskt väntat mig att det skulle ta ca 10 omgångar innan vi synkar som lag men det jag såg på isen känns mycket lovande.

Visst kommer FBK vara med att slåss om topplaceringar men i denna match så var det Luleå som var det klart bättre laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Elegant förslag av dig på annan hockeysida, för nytt namn och symbol för HK Arslet!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Håller med om din analys och väl värt att notera att även om det kändes som att Warulfven körde över oss i tredje gjorde de bara ett riktigt mål på oss - på den oväntade och eleganta inspelningen från bakom mål snett utåt till Warulfs-Ragor Roger Johanssons ättelägg som pangade in 3-2 innan Berguven hann över för att blockera. Målet som gav dem 3-1 var ju en invispad puck som skulle passera mål men träffade Sondells ena skridskoskena och styrdes upp i bortre krysset.

Det är ett gott betyg till Berguven och till Luleås uteförsvar som - trots att Warulfven gav allt och gav det bra i vår zon under större delen av tredje - inte släpptes fram till otagbara lägen utan samspelet Berguven-utespelarna var strålande.

I efterhand bra också att Luleå utsattes för denna press för nu vet vi vad vi har att vänta oss framöver, mot Ulfven, men kanske också mot andra lag om vi inte är på tårna.

Och överraskande men också glädjande och imponerande att Bulan har fått igång laghockeyn så ordentligt redan i debutmatchen. Det är man inte van vid.
Kommentera