115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081255

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockeys damer möter just nu DamPungen i Delfinen. DamPungen har, liksom Luleå 9 poäng efter tre spelade matcher. Men DamPungens vinster är med siffrorna 3-2, 1-0 och 1-2 mot DamGnaget, SDamE och DaMooDoo dvs inga topplag.

Matchen står i detta nu 4-1 för Luleå med drygt 4 minuter kvar av sista perioden att spel.

Skotten i första-andra 21-11, d v s DamPungen jobbar defensivt för att hålla Luleå borta från skottchanser. Första perioden slutade 0-0, andra perioden 2-0 och fem minuter in på tredje satte den helt egna DamPungprodukten Carly "Sandra" Bullock 2-1 efter straffslag på lilla Tindra. Men en minut senare pangar Cava in 3-1 för Luleå och nyss Cava igen med 4-1 i PP.

Det här ska nog gå vägen för Luleå, som därefter toppar SDHL efter fyra omgångar på maximala 12 poäng och just nu +16 i målskillnad Men DamPölsan spelar häng mot DaMooDoo om fem dagar och kan då - om de vinner med tilltäckligt många mål, passera Luleå - just nu har Pölsan +9 mål och 9 poäng.