Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081271

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Parafraserar bilden i syfte att lyfta ett annat förslag när nu den främlingsfientliga indianen ska bort.

Bort ska ju också hitte-Joel själv snart, och det sägs att han tränar hårt för att komma bort. I syfte att hylla den mångårige klubbkaptenen vore det värdigt att låta den nya symbolen illustrera den hårda träning Joel underkastat sig för att kunna komma bort. Som synes har han redan lyckats få huvudet att komma bort och säkert kommer han snart kunna krypa in hela han och försvinna fullständigt.

Vi respekterar hans vällovliga ansträngningar och håller tummarna för att han lyckas snart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
RoadLaker som är en vaken person har granskat händelsen där Connolly gick omkull och tog sig mot ansiktet. Något som zebrorna först blåste utvisning på men därefter friade när de på jumbotronen såg att warulfvens klubba INTE träffade Connolly i ansiktet.

Varpå "experten" Kronwall i studion förklarade att Connolly skulle ha åkt ut för filmning.

Det som RoadLaker snyggt visar är att Connolly faktiskt träffas av klubba i ansiktet, men det är Själins klubba som warulfven trycker upp och som träffar Connolly-ansiktet.

Det blev alltså rätt dömt till slut. Men faktum är att Luleåsupportrar är rejält ilskna på "experten" Kronwall som "imponerade" i SeMer genom att ofta killgissa att Luleå filmade/fulade medan han såg mindre sådant hos ulfvarne.

Vilket spär på funderingarna hur det kommer sig att någon som spelat för Djurgårn för sjuhundrafemtioelva år sedan och nyss avslutat sin egen hockeykarriär där han förutom en lånesäsong i princip varit utomlands senaste femton åren anses kvalificerad för att vara "expert" för att bedöma svensk hockey. Vi som varit i Sverige vet ju vilken skillnad det är på svensk elithockey idag, jämfört med fram till 2005 då experten Staffan lämnade landet. Hur mycket av det känner "experten" till.

Men det förstås, att han lirade i Djurgårn för >15 år sedan; då är man förstås "expert" i tid och evighet.
Kommentera