Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081376

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så fortsätter vi vår granskning av hockey-Sverige. Idag har turen kommit till Apan.

Vi börjar med att granska alla nyheter och information om Apans hockeydamer och kan konstatera att det i stort sett helt saknas på Apans hemsida. Förutom då när de förra året frågade om någon vliie ta på sig att gratis vara materialförvaltare/assisterna coach och sådant.

Men nu visar det sig varför man inte haft tid med damerna. Man har ju fått lägga alla resurser på att utveckla och implementera DEN SVARTE RIDDAREN!

Apan förklarar att SANNA supportrar ska tillhöra MEDLEMSELITEN. Vad det står för är svårt att förklara, men sannolikt handlar det om att ha värdegrunnnnnnd och lyda sekten (dvs ApPea) i vått och torrt.

Däremot kan vi informera om vad det kostar och vad man får för det.
• Det kostar 350:- per år och då får man en mobildekal som "visar att man är en svart riddare".

• TILLÄGG - DE SOM ÄR UPP TILL 17 ÅR MÅSTE BETALA HELA 500:- FÖR ATT VISA ATT DE ÄR "SANNA SUPPORTRAR" OCH FÅ MOBILDEKAL....aj, aj, aj....

Jahaja. När nu föregångsklubben i svensk hockey, den anrika Apan, gått före och stakat ut vägen väntar vi med spänning på vad de andra klubbarna ska svara med? Eller hinner Apan utnyttja sitt försprång och själva etablera många ytterligare medlemselitkonstellationer? Som

Den Vita Wife beater-bäraren?
Den Grå Smörbrunnspalten?
Det Röda Skinnet?
Det Rosa Hjälpmedlet?
Den Bruna Hälsningen?
Den Brandgula Sexfingershandsken?
Det Violetta Banjoplektrumet?
Den Gröna Bildäckskniven?
Den Gula Stenbumlingen?
Den Blåa Tomma Stolen?

Ja, möjligheterna synes otaliga, när sekten ska utse sin MEDLEMSELIT! Som är smart nog att betala 350:- för en mobildekal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
SHL.

• ikväll Malmoe-Trottoarkanten

• på torsdag Gangsteröret-HV, Pölsan-Oskars, Läjkers-Ulfven

• och på lördag 15.15 har vi Oskars-Luleå Hockey!
samt Pungen-Läjkers, och senare på kvällen Apan-Gnagsteröret, Ulfven-Pölsan samt HV-Röglet

• följt av Djurgårn-HK Arslet på söndag.

Sedan får vi vänta till torsdag 1 oktober (nio dagar från idag) då det förväntas att lagen ska kunna spela med ökat antal åskådare.

Men det är regeringen som bestämmer och de har ännu inte givit något besked om hur det blir. Tiden börjar bli knapp, för att klubbarna ska kunna organisera biljetttilldelning så vi hoppas att beskedet kommer närmsta dagarna. Min gissning är att vi får veta nu på fredag.

En av de matcher som ska spelas den 1 oktober är Luleå-HV i Delfinen. Vi tror ju att det då kan bli tal om bortåt 400 åskådare och även om det är väldigt få blir det ändå en rejäl skillnad och vi kan tänkas få tillbaka lite av den atmosfär från live hockey som vi längtat efter.

Nu rapporteras om covid-19-spridning bland sportutövare, främst hockeyspelare i Dalarna och det gäller elit, amatör och hockeygym. Och dessutom att organisationen av provtagning av folk med symptom samt labbet i Falun har lite svårt att hinna med testning. Inte bra.

TILLÄGG: Nu kommer smittskyddsläkare anderslindberg ut ur dalagarderoben och meddelar att det framför allt handlar om spelare, ledare och lärare i Morsans hockeygym och Morsans junishockey.

Luggen skakar på huvudet i graven.

Huga!

Vi hoppas att dessa fynd i dalom är lite slumpvis drabbande och gissningsvis kan det handla om att har det kommit in någon smittsam och folk samlas i små lokaler - omklädningsrum, skollokaler, matbord och liknande - kan det drabba hockey likt det kan drabba vilken verksamhet som helst och ska inte få påverka synen på åskådare på matcher. Men det gäller att alla är införstådda och följsamma till råd och rekommendationer.
Kommentera