Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081372

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: Jo. Lock-down i all oändlighet fungerar ju inte och där har Sverige förvisso valt en mer hanterlig väg (dock ej utan brister). Sommarhalvåret med varma temperaturer och mycket utomhus har ju av tekniska skäl inneburit att det blivit bättre överallt men att man öppnade upp så pass nere på kontinenten var ju en kalkylerad risk av de länderna där de visste att det skulle leda till ökad spridning men de accepterade de för att de inte kunde vara utan de inkomster som turismen skulle innebära. Spanien-Frankrike drabbades ju hårdast, men även UK och Italien, Tyskland m fl.

Tror att dessa länder får köra vidare men utvidgade åtgärder som sätts in och sätts ut och det blir förvirrat.

Här i Sverige har vi ju efter att länge ha legat bland toppländer med dödsfall äntligen kommit ned och det blir högeligen intressant att se hur det nu kommer att fortsätta. I allt detta ligger att för de allra flesta är det ändå en relativt lindrig infektion men åtgärderna måste i första hand inriktas på att skydda de som löper hög risk dvs äldre, immunsupprimerade, lungsjuka, kraftigt överviktiga inklusive gravida (de två sistnämnda fr a eftersom minskad förmåga för lungor att expandera ner i buken vid inandning sänker lungans förmåga att hantera infektionen, plus att ingen vet något om risk för fosterskada vid tidig graviditet eftersom pandemin inte förekommit >9 månader ännu).

Min förhoppning för att Sverige ska bli acceptabelt skyddat framöver är att andningsskydd ska hinna rekommenderas, implementeras på viktiga områden; fr a för att skydda riskutsatta men också för att allmänheten i stort ska kunna vid behov välja att använda skydd i särskilda miljöer dvs fr a vintertid, inomhus begränsade utrymmen, tätt med folk. Gäller alltså taxi, kommunaltrafik fr a rusningstider, små affärer, offentliga toaletter, hissar etc. Det ÄR möjligt att smitta även om man inte har symptom; det ÄR möjligt att smitta luftburet dvs längre avstånd och tider och väldigt många utrymmen är otillräckligt ventilerade - öppna fönster och kör med KD isf AC. Korsdrag alltså;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så fortsätter vi vår granskning av hockey-Sverige. Idag har turen kommit till Apan.

Vi börjar med att granska alla nyheter och information om Apans hockeydamer och kan konstatera att det i stort sett helt saknas på Apans hemsida. Förutom då när de förra året frågade om någon vliie ta på sig att gratis vara materialförvaltare/assisterna coach och sådant.

Men nu visar det sig varför man inte haft tid med damerna. Man har ju fått lägga alla resurser på att utveckla och implementera DEN SVARTE RIDDAREN!

Apan förklarar att SANNA supportrar ska tillhöra MEDLEMSELITEN. Vad det står för är svårt att förklara, men sannolikt handlar det om att ha värdegrunnnnnnd och lyda sekten (dvs ApPea) i vått och torrt.

Däremot kan vi informera om vad det kostar och vad man får för det.
• Det kostar 350:- per år och då får man en mobildekal som "visar att man är en svart riddare".

• TILLÄGG - DE SOM ÄR UPP TILL 17 ÅR MÅSTE BETALA HELA 500:- FÖR ATT VISA ATT DE ÄR "SANNA SUPPORTRAR" OCH FÅ MOBILDEKAL....aj, aj, aj....

Jahaja. När nu föregångsklubben i svensk hockey, den anrika Apan, gått före och stakat ut vägen väntar vi med spänning på vad de andra klubbarna ska svara med? Eller hinner Apan utnyttja sitt försprång och själva etablera många ytterligare medlemselitkonstellationer? Som

Den Vita Wife beater-bäraren?
Den Grå Smörbrunnspalten?
Det Röda Skinnet?
Det Rosa Hjälpmedlet?
Den Bruna Hälsningen?
Den Brandgula Sexfingershandsken?
Det Violetta Banjoplektrumet?
Den Gröna Bildäckskniven?
Den Gula Stenbumlingen?
Den Blåa Tomma Stolen?

Ja, möjligheterna synes otaliga, när sekten ska utse sin MEDLEMSELIT! Som är smart nog att betala 350:- för en mobildekal.
Kommentera