Luleå HF

115481 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2083206

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Utskick från Luleå Hockey till oss medlemmar:

"Imorgon 29/9 kl 12:10 är det dags för nästa #lhflive som denna gång blir med Stefan "Skuggan" Nilsson med en nyhet kring SHL-laget. Välkommen att vara med i videomötet tillsammans med Stefan ”Skuggan” Nilsson som kommer presentera en nyhet kring SHL-laget. I och med att det är ett videosamtal så kommer du även ha möjlighet att ställa dina egna frågor till våra gäster i sändningen. Från klockan 12:10 kommer vi sända från Coop Norrbotten Arena och strax därefter kommer Stefan ”Skuggan” Nilsson in i sändningen och presenterar en nyhet kring SHL-laget."

Normalt brukar ju liknande innebära att nya spelare presenteras. Hmm, det verkar osannolikt. Vi har ju redan full trupp, och har tidigare tackat nej till sådana starka pjäser som Jesper Sellgren, Konstantin Komarek (och lite grann Pistol Pete Cehlaric). Det skulle väl möjligen vara att Isac Lundeström lirar med oss fram till NHL startar då, om vi försäkrar honom. Eller så har Linus Omark, Anders Nillson eller Filip Gustafsson bestämt sig att de längtar hem.

Men nej. Jag tror INTE det handlar om spelare. Märk väl; men skriver "kring laget". Det låter inte riktigt som spelarförändring, kanske. Mer väntat vore väl presentation av hur klubben kommer att göta med biljetterna vs. regeringens gräns, men det låter inte så heller.

Kan det vara så att Apan lägger ned både sin herr- och damhockey och erbjuder Luleå deras spelare? Nja, knappast. Den ende vi kunde kanske ta emot är ju Örebropojken men han drar väl till Oilers senare i hösten och allvarligt talat: jag ser inte vilken ordinarie back han skulle peta.

Kanske en förlängning? De har signat Bulan till 2050?

Jag gissar att de presenterar en förlängning på två år med Tyrväinen.

Vi får se i morgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Isac Brännström förlänger två år. Det var nyheten.
Kommentera