Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2084986

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu börjar det klarna hur det gick till när Trump med flera smittades av covid.

Trumpen kräver ju att akut få tillsätta en ung konservativ kvinna i högsta domstolen, troligen i syfte att han efter förlorat val ska kunna vägra avgå och skylla på poströsterna med upprepade luridiska tvister som följd, så småningom avgjorda av HD.

Så bjöd han in till galafest för att presentera sin kandidat i helgen och alla följde trumpens råd om ansiktsskydd (bär dem inte!) samt social distansering (skit i det!) varpå det hela urartade i en orgie av handslag, kramande och kindpussande.

Och antalet smittade från orgien ökar för varje dag.

Så kan det gå, när faktaresistenta lögnare inbillar sig veta bäst om allt och alla. Frågan är hur mycket han kommer att få betala för sin blunder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tja, nu vet jag inte om detta är ett politiskt forum, men säga vad man vill om Trump men inte tycker jag att han är så dålig trots allt. När han kom till makten i USA undrade man väl lite vad det var för filur och visst gör han en del udda uttalanden och udda beslut men USA har ekonomiskt gått framåt under hans ledning samt att han lyckats med saker som tidigare Presidenter inte lyckats med.
Tycker personligen själv att vi har en minst lika stor Bagdad-Bob som leder Sverige idag.
Kommentera