Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2087725

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Champions Hockey League 2020/2021 ställs in!

Jahaja. Det var kanske inte helt oväntat men det känns skittrist.

Det år 2019/2020 när Luleå vinner SHL överlägset ställs först slutspelet om svenska mästerskapet och sedan slutspelet om Europamästerskapet in.

Det hjälper ju inte att gnälla utan man får acceptera att de som ansvarat för beslutet gjort så gott de kunnat.

Men samtidigt är det rimligt att acceptera följande inofficiella sportsliga beslut:
• Luleå Hockey - svenska mästare 2020!
• Luleå Hockey - Europamästare 2020!

Känns fint, trots allt.

Och inga beslut har BARA negativa konsekvenser. Den positiva följden av detta beslut är att Apan - som aldrig betalt för sig utan myglat sig till gratisbiljetter till den turnering som Luleå Hockey och andra äger - nu inte får skämma ut sig och Sverige och jag räknar lugnt med att nu kommer de aldrig igen att få chansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tuff start mot vårt bogeyteam Gangsteröret, som kom ut inledningsvis med spritt språngande ruptushockey. Ställningen i detta nu 1-0 för gangstern, men vi har något kommit igång under perioden.

Gangsterörets "initiativ" att redan tidigt under hösten 2019 i lönndom kontakta Kovacs och Emil för att, efter att ha öst ut pengar, tillhandahållna av en ekonomiskt "kreativ" nisse med näringsförbud, signat både bortåt ett år i förväg, bara för att därefter läcka till media i syfte att sabotera för Luleå Hockey, gör att vi också av det skälet ogillar klubben.. Vilket misslyckades - vi vann serien överlägset medan Gangsteröret misslyckades under säsongen.

Och för att visa detta stänker Styrman in 1-1, men lärlingen ringer från SeMer-studion och påstår att zebrorna måste fundera på om det var hög klubba på Olle som styrde in pucken.

Zebrorna skiter dock i lärlingen och godkänner helt korrekt som jag tycker målet.

1-1. Två min kvar av första perioden.
Kommentera