Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2088486

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zebrorna känner sig lite kymiga och passar på att ta ut TVÅ (!) luleutvisningar efter filmningar-förstärkningar av öret bromé.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås tremannabox står emot de 25 sekunder som är kvar av perioden och ställningen är därmed 1-1 vid paus.

Men Gangsteröret inleder andra perioden med hela 95 sekunder i 5 mot 3. Normalt är det ju ovanligt att ett lag som inleder period i PP lyckas måla, men nu är det PP 5 mot 3 i drygt en och en halv minut med hög risk att de kan måla.

Nå, vi hoppas stå emot.

Luleå lirar idag utan Petter Wolf och utan Eddie Larsson vilket förstås är ett avbräck. Just pojkarna Wolf kan man alltid räkna med och de kan huxflux vända en match genom plötsliga mål efter egna individuella prestationer.

OK. Luleå ÄR ofta med klubbor på motståndare i början av den här säsongen och som alltid kör zebrorna en kampanj - därtill beordrar av Ligan - innan de lugnar ner sig. Känns ändå trist att drabbas av små många boxspel i så många matcher. I detta nu har Luleå - som ÄR ett juste spelande lag - överlägset flest tvåminutersutvisningar av alla SHL-lag och i princip heter det alltid "slashing".

Vi får ju träna box förstås och är näst bäst i ligan i denna spelform. Men 3 mot 5 så länge känns inte som att vi kan klara.

Vi får se, nu kör vi andra!
Kommentera