Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2089419

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fin höstdag i Stockholm och nu bara knappt två timmar till nedsläpp för bortamatchen mot Malmö.

Luleå meddelar att man kör med samma lag som mot Gangsteröret, med undantag för att Berguven tar spaden igen, sedan Jesper The Wall Wallstedt gjort en kanoninsats mot Öret.

Jäkligt roligt att få uppleva genombrottet för The Wall. I SeMer förklarar "experten" Kron-Wall att "Jesper tränas på distans av f d Djurgårdsvakten Tellquist och i Sexpressen utreder man saken och förklarar att "Det svenska målvaktsundret" beror på att några nissar på förbundet satte ihop en "Träna Målvakts-pärm" för 15-20 år sedan.

Hi hi. Har de koll på "Arvet efter Myllys" kanske? Och känner de till att Jesper Wallstedt kom till Luleå Hockey som 15-åring, liksom Filip Gustafsson som 15-åring? JG Gustafsson, Niclas Rubin något senare. För att inte tala om våra Luleågrabbar Viktor Fasth, David Rautio, Anders Nilsson, Joel Lassinantti och Kristoffer Rifalk?

Nope. Det har de inte koll på. Antagligen är det Tellan som tränat fram hela bunten på något vis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås stenhårda damer vinner igen:-) Spöar HV med 4-1 hemma, trots 25-31 i skott och det är tydligt att Luleås fina försvar är ledande i serien; nu med bara 14 insläppta mål på 9 matcher, och det påverkas ju framför allt av en liten kollaps då vi på drygt fem minuter släppte in fyra mål mot DamPölsan i sista perioden och då tappade matchen.

DamPölsan och Luleå är de två lag som inett serien bäst - vunnit samtliga matcher utom en och sannolikt är det mellan dessa två lag det kommer att gälla i år, även om DamPungen skuggar lite.

Grattis till en fin inledning på lördagen för Luleå Hockey genom våra härliga damer och nu hoppas vi att herrarna hänger på:-)
Kommentera