Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2089693

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apan står emot 3 mot 5, men i fortsättningen 4 mot 5 drar Pungen in säsongens billigaste mål från ingen vinkel alls, då lille rädde gustaf erbjuder landets mest vidöppna femte lucka.

Kanske ville han lura pungen, kör en variant på Mats Blomman Blomquists "Pajalafint"?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apan har mycket puck och använder det för att skjuta meningslösa skott från distans. Samtidigt tappar Apan ofta puck efter misslyckanden i mittzon och Pungen får kontra gång på gång mot villervallaförsvaret Apan håller sig med. Nyss fint genombrott av Pung, som fälls av apor och stående på knä pangar in 0-2 bakom silen lille gustaf - troligen den ende match i serien som skulle bjudit på måö där.

Highsticking gillar inte att ligga under så han smäller till en pung i ansiktet med klubban och åker förstås ut. Men det blir inga fler mål, perioden slutar 0-2.

Jag hade så svårt att hålla mig vaken av Apans "spel" så jag satte på lite live sparkboll parallellt.

Inter i derby mot Milan och efter två minuter har Zlatan satt både 0-1 och 0-2 för Milan. Mycket Inter därefter, som reducerat till 1-2.

Men i vilket fall. Det är väldigt imponerande att se hur en snart 40-årig Zlatan kommer hem till Milan och väcker liv i ett extremt segt och modstulet Milan. Vilken lirare!

Och i samma sammanhang vilket fruktansvärt fiasko för usla "supporter"-skåningar som saboterade den staty de inte var värda att få ha. Pack!
Kommentera