Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2089707

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apan har mycket puck och använder det för att skjuta meningslösa skott från distans. Samtidigt tappar Apan ofta puck efter misslyckanden i mittzon och Pungen får kontra gång på gång mot villervallaförsvaret Apan håller sig med. Nyss fint genombrott av Pung, som fälls av apor och stående på knä pangar in 0-2 bakom silen lille gustaf - troligen den ende match i serien som skulle bjudit på måö där.

Highsticking gillar inte att ligga under så han smäller till en pung i ansiktet med klubban och åker förstås ut. Men det blir inga fler mål, perioden slutar 0-2.

Jag hade så svårt att hålla mig vaken av Apans "spel" så jag satte på lite live sparkboll parallellt.

Inter i derby mot Milan och efter två minuter har Zlatan satt både 0-1 och 0-2 för Milan. Mycket Inter därefter, som reducerat till 1-2.

Men i vilket fall. Det är väldigt imponerande att se hur en snart 40-årig Zlatan kommer hem till Milan och väcker liv i ett extremt segt och modstulet Milan. Vilken lirare!

Och i samma sammanhang vilket fruktansvärt fiasko för usla "supporter"-skåningar som saboterade den staty de inte var värda att få ha. Pack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
3-0 nu för Warulfven mot Arslet med åtta minuter kvar och vi kan nog räkna med att Luleå Hockey är nya serieledare. Tack, Ulfvar!

I de andra matcherna har DIF 5-3 på HV medan Apan vänt i skrattmatchen mot Pungen och har nu 3-2.
Kommentera