Inlägg #2089870

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Back-to-back i Delfinen, där Luleå Hockey slog DamHV igår med 4-1.

Två minuter kvar av andra perioden och ställningen 3-0 till Luleå.

Vinner vi denna match går vi upp i delad ledning av SDHL med DamPölsan med samma poäng. Skulle vi vinna med hela 7-0 passerar vi dessutom DamPölsan på bättre målskillnad.

Men vi är så nöjda med det lilla, att vinna samtliga spelade matcher med undantag för bortamatchen mot DamPölsan då vi var i ledningen i tredje, men då silade 4 mål på 5 minuter och torskade.

Skit händer, men inte ofta när det gäller våra härliga ståldamer:-)