Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2091612

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Lycka till ikväll, hoppas på en bra match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Tack och detsamma till dig! Ska bli kul se Pistol Pete "hemma" i Luleå igen och mycket trevligt att det gått så bra för honom - det tror jag hela Luleå tycker, han var uppskattad alla år hos oss.

Samtidigt tänker jag att er styrka är framför allt denna första uppställning och kan vårt försvar lyckas hålla kontroll på dem - samt undvika att ta onödiga slashingutvisningar etc för att släppa till PP. Lyckas det borde vi ha möjligheter genom bredare starkt lag kanske.

Men det finns ju risk för att vårt försvar ännu inte kommit upp i den nivå som behövs för att ta sig an en sådan giftig lina.

Luleås matchplan är naturligtvis att se till att spelet befinner sig i er zon; dvs att vi äger puck och att vi kan försvara den nere hos er, samtidigt som att när/om ni tar över pucken ska vi kunna trycka på så högt och starkt att ni helst inte ens får ut den utan hellre ger tillbaka den; alternativt, när ni lyckas behålla puck få svårt att snabbt vända utan att våra gubbar är tillbaka för att kontrollera Pistol Pete och andra hgenom mittzon och vid blå.
Degersig.
Kommentera