Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2092282

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dags att kolla upp tabellen som den ser ut efter gårdagens matcher. Luleå toppar tre pinnar eller mer framför alla lag som spelat 9 matcher. HK Arslet, som spelat 10 matcher ligger 2 pinnar bakom oss och i morgon är vi nere i Guttlabörrrgh för att möta arslena.

Luleå har ju än så länge sex vunna och tre oavgjorda matcher över tre perioder; därutöver har vi vunnit 1/3 bonuspinnar vi spelat om. Vi är det enda lag som ännu inte förlorat, alltså.

Man hade väl inte väntat sig att vi redan vid inledningen av serien skulle gå så bra men ju längre tid Bulan får med laget, desto högre blir lägstanivån. De matcher vi hittills spelat har vi 2 eller 3 perioder varit det bättre laget, vanligen det KLART bättre laget, och det har räckt för att vi ska vinna matcherna eller i enstaka fall få oavgjort efter tre perioder. Bra lag har flyt och det hade vi i matchen mot Gangsteröret som efter spelet att döma borde ha slagit oss, men The Wall Wallstedts remarkabla genombrott med spaden innebar att han stal matchen för Luleå.

HK Arslet har ju höghyllats av de självutnämnda experterna i media och tänk om vi då lyckas hålla vår högsta nivå i hela tre perioder? Vi hoppas!

Nedsläpp om mindre än ett dygn!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot HK Arslet: Petter Wolf och Eddie fortsatt borta och utespelarna formeras som i senaste matcherna.

Men nu får The Wall Wallstedt ta spaden igen! Våra tuffaste matcher under inledningen av serien är ju/har ju varit först borta mot Öret, som var sammantaget bättre än Luleå, men en storspelande The Wall stal matchen för oss!

Och sedan nu borta mot HK Arslet - och The Wall får den tuffa uppgiften nu också! Och den tredje av de svåraste motståndarna möter vi i B-2-B torsdag-lördag; Röglet.

Ja, det blir spännande som fan. Inga torn byggs till himlen och även om det går perfekt kommer förluster och idag är det många som menar att Arslet visat en mycket hög högstanivå inledningsvis och nu kommer att vinna.

Det här blir en riktigt stor utmaning för The Wall och för Luleå.

Nedsläpp om hundra minuter! Temperaturen börjar stiga...
Kommentera