Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2092821

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot HK Arslet: Petter Wolf och Eddie fortsatt borta och utespelarna formeras som i senaste matcherna.

Men nu får The Wall Wallstedt ta spaden igen! Våra tuffaste matcher under inledningen av serien är ju/har ju varit först borta mot Öret, som var sammantaget bättre än Luleå, men en storspelande The Wall stal matchen för oss!

Och sedan nu borta mot HK Arslet - och The Wall får den tuffa uppgiften nu också! Och den tredje av de svåraste motståndarna möter vi i B-2-B torsdag-lördag; Röglet.

Ja, det blir spännande som fan. Inga torn byggs till himlen och även om det går perfekt kommer förluster och idag är det många som menar att Arslet visat en mycket hög högstanivå inledningsvis och nu kommer att vinna.

Det här blir en riktigt stor utmaning för The Wall och för Luleå.

Nedsläpp om hundra minuter! Temperaturen börjar stiga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Under tiden har vi förmånen att kunna följa Luleå Hockeys stenhårda damer borta mot DamPungen. Våra båda lag ligger 2-3 i SDHL på samma antal poäng, låt vara med en match mer spelad för DamPungen. Luleå och DamPungen är lag med starka försvar och släpper in minst antal mål i serien, så det talar för målsnålt (jämförelsevis silar DamPölsan klart mer, men detta i kombination med att de öser in mål framåt och genom det leder SDHL.

Vi har precis börjat tredje perioden och Luleå leder med 0-2, efter skotten 19-29. Luleå HAR haft spelet och det är Hirikoskis match - hon har varit underbar. Målat i PP, passat till mål i PP och dessutom haft skott i stolpen.

Nu får Luleå PP igen - har satt mål i 2/3 PP hittills i matchen. Upplagt för 0-3, kanske? In med världens bästa back - Jennie Hirikoski!
Kommentera