Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2092822

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Under tiden har vi förmånen att kunna följa Luleå Hockeys stenhårda damer borta mot DamPungen. Våra båda lag ligger 2-3 i SDHL på samma antal poäng, låt vara med en match mer spelad för DamPungen. Luleå och DamPungen är lag med starka försvar och släpper in minst antal mål i serien, så det talar för målsnålt (jämförelsevis silar DamPölsan klart mer, men detta i kombination med att de öser in mål framåt och genom det leder SDHL.

Vi har precis börjat tredje perioden och Luleå leder med 0-2, efter skotten 19-29. Luleå HAR haft spelet och det är Hirikoskis match - hon har varit underbar. Målat i PP, passat till mål i PP och dessutom haft skott i stolpen.

Nu får Luleå PP igen - har satt mål i 2/3 PP hittills i matchen. Upplagt för 0-3, kanske? In med världens bästa back - Jennie Hirikoski!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nej, det blev faktiskt inte mål för Luleå, trots att vi fick lira PP hela fyra minuter PP då Dampungenspelaren skällde ut domaren och fick två extra minuter.

Mycket fint PP av Luleå ändå, men fick inte till tillräckligt bra skott på de flera chanserna.

DamPungen tar sedan omedelbart en ny utvisning. Nu då?

TILLÄGG: Nej, inte nu heller. Fortfarande "bara" 0-2, halva perioden återstår och även om Luleå är fortsatt det bättre laget finns ju risken att DamPungen får upp farten och att trycket mot Tindra Holm - som har vår spade i dag - ökar...

Shit! Där kom det 1-2 för DamPungen. Nu blir det spännande....
Kommentera