Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2093998

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oskars går oväntat bra.... Blir intressant att se hur länge de hänger med i toppen men är imponerad av deras prestation,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hej Charlie! Jo, så här långt är väl Oskars ligans positiva överraskning medan Pölsan är den negativa.
Grattis till Röglets nuvarande förstaplacering i SHL! Visserligen kanske Luleå inofficiellt är serieledare, eftersom vi inte fick möta Pungen i går och därför har spelat en match mindre än ni, som har 3 poäng och 2 plusmål på oss. Men degersig.

Blir mycket trevligt att se er in action mot oss i Ängelholm i morgon och sedan i Luleå på lördag. Om matcherna genomförs, vilket man numera inte vet förrän det sker förstås.

I Luleå är det en del spelare förkylda just nu och de deltar inte i träning etc utan är provtagna för covid förstås så får vi se hur det blir. Vår assisterande tränare Henrik Stridh berättar om det på vår officiella hemsida och förklarar att man bara gillar läget och fyller på med junisar så att vi får fullt lag.

Så det lär bli ett försvagat Luleå som reser ned till er. Synd förstås, hade varit spännande att se hur det skulle blivit om både Röglet och Luleå kunnat komma med bästa möjliga lag. Mitt intryck från våra möten förra året var nog att Luleå opassade Röglet och att vi lyckades kontrollera er hyggligt; lite förvånande eftersom ni samtidigt lyckas så underbart mot Arslet - som Luleå har svårt för. Nåja, vi får se hur det blir i år☺

TILLÄGG: Stridh intervjuas i lokaltidningen NSD och berättar att hela 8 spelare kan komma att inte resa med till Ängelholm. Jesper The Wall Wallstedt skotträffades på hjälmen på träning, hjärnskakningsobs. Petter Wolf, Eddie Larsson och nu också ex-röglaren Connolly borta sedan tidigare.

Enligt rapporter är Viktor Berglund, Matsson, Olausson och Sondell förkylda och covidtestas.

Dessutom - kanske värst av allt - saknas Bulan som också är förkyld.

Om jag förstått rätt nu - och det har jag nog - kör SHL så att de som är sjuka får vara borta från truppen till att de testat negativa alternativt positiva och då borta minst en vecka plus att de frisknat.

Medan de, som kan ha exponerats men saknar symptom, kör man vidare med. Lite knepigt tänker jag; de som nyligen exponerats kan ju - om de infekterats - snabbt bli smittsamma utan att de har symptom. När det gäller Pungens 24 stycken covid-positiva lär hela 20 av dem ha saknat symptom.

Sammantaget: Luleå lär behöva ha med sig minst en handfull nya junisar som ersättare. Börjar lukta dags för Röglet att ta alla poängen och segla ifrån uppe i serietopp.
Kommentera