Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2101387

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I morgon möter Luleå Hockey Gangsteröret i Delfinen.

Kanske. Måste man som alltid tillägga, i dessa pandemitider. Matcher har ju stängts ned med kort varsel, ja vi hade ju ett allsvenskt lag som redan var ute på isen och värmde upp för match, när de fick veta att ett helt gäng spelare som var friska ändock testat positivt för SARS-CoV-2 varpå matchen fick ställas in.

Så i morgon håller vi tummarna för att matchen genomförs. Även om vi är oroliga för att torska fjärde matchen i rad. När ett Luleå som haft svårt att få spelet att fungera fullt ut på sistone möter ett Gangsteröre vars köpespelare tycks vara på topp för närvarande.

Men redan i kväll kan vi se elithockey när Luleås stålkvinnor möter DaMooDoo. Luleå fick ju spela senaste två matcher utan sina härliga finskor och vi torskade då tre pinnar mot SDE. Men ikväll är de tillbaka, förhoppningsvis spelsugna som fan.

Eftersom den upphaussade DamPölsan lyckades torska en match igen håller Luleå ändå den serieledning vi tog efter att ha spöat nämnda DamPölsa med härliga 8-2:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterar att duktige Jacob Olofsson, från början pojkspelare i Luleå Hockey men som valde att flytta till Timrås hockeygym där han utvecklades till en utmärkt junisspelare och deltog i småkronor av alla möjliga slag, innan han lurades till Apan senaste åren för att "utvecklas till NHL-spelare i sekten" nu väljer att lämna Apan och flyttar hem till Timrå.

Det måste ha varit en hemsk upplevelse, från att ha spelat hockey till att komma till Apan där sekten storsatsat på att vinna skottstatistiken i varje match genom meningslösa skott från distans och där alla puckar i första hand ska till tandlöse highsticking och möller samt i andra hand till apans köpespelare.

Men nu har han skådat ljuset och lämnar hockeymördarna Apan.

Liksom alla potentiella hockeyåskådare i Schtan redan gjort.

Bara tomma stolar återstår och står och gapar tomma.
Kommentera