Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2101399

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterar att duktige Jacob Olofsson, från början pojkspelare i Luleå Hockey men som valde att flytta till Timrås hockeygym där han utvecklades till en utmärkt junisspelare och deltog i småkronor av alla möjliga slag, innan han lurades till Apan senaste åren för att "utvecklas till NHL-spelare i sekten" nu väljer att lämna Apan och flyttar hem till Timrå.

Det måste ha varit en hemsk upplevelse, från att ha spelat hockey till att komma till Apan där sekten storsatsat på att vinna skottstatistiken i varje match genom meningslösa skott från distans och där alla puckar i första hand ska till tandlöse highsticking och möller samt i andra hand till apans köpespelare.

Men nu har han skådat ljuset och lämnar hockeymördarna Apan.

Liksom alla potentiella hockeyåskådare i Schtan redan gjort.

Bara tomma stolar återstår och står och gapar tomma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Ja man tänkte när Skaik värvat Olofsson att de gjort ett jädra kap. Han var jäkla duktig i Timrå. Men precis som Broberg så har utvecklingen avstannat i Skellett. Om inte Broberg får åka över snart så lär han också lämna skeppet. Roligare nyheter är att en av talangerna från baksidan vill upp till Luleå. Där ser man värdet av att ha en bra tränarstab och stöttande spelare som Erik Gustafsson mfl...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jacko är varmt välkommen tillbaka till Timrå. Här kommer han få chansen att utveckla sin stora talang som hockeyspelare i ett starkt lag som vill upp till SHL igen!
Kommentera