Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2109401

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det ska vara så pk och tillrättalagt hela tiden. Allt för många idag som pratar men säger ingenting. Hoppas bulan kan fortsätta med gliringar likt den mot rogga :) Han är dock lugn som en filbunke :P
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När det gäller kvällens match har Röglet förklarat att de funnit på ett tricks för att vinna matchen i kväll, genom att de bussar till Halmstad och tar flyget därifrån. Tidigare har de alltid flygit från Ängelholm vilket inneburit att de inte vunnit borta i delfinariet sedan 2009.

Nu tror jag inte de behövt nyttja den halländska avreseorten. De är tillräckligt bra ändå och det skulle förvåna mig om Luleå kan vinna mot landets just nu mest lyckade lag - Röglet. Som förstås har ett antal f d Luleåspelare vilket gör att man känner lite stolthet när det går bra för Röglet: Chris Abbott, Cam Abbott, Christoffer Rifalk, Johan Gustafsson, Craig Schira, Daniel Zaar, Dennis Everberg (!).
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tråkiga besked på officiella hemsidan.

Petter Wolf kommer att operera ljumskarna i början av nästa vecka och blir därefter borta till början av mars.

Petter har ju varit borta lite under hösten och nu vet vi varför och eftersom problemen fortsatt har man nu tagit detta beslut.

Som påpekas i samband med informationen innebär det möjligheter för 17-årige Fabian Lysell att komma in i laget. Fabian - som nyligen lämnade HK Arslet där Rogern inte släppt fram honom i SHL - medverkar redan ikväll som 13e forward mot Röglet.

Håller tummarna för att det kommer att fungera för Fabian och det känns bra att Luleå senaste åren varit så duktiga att tidigt ta in unga spelare i A-laget men så har också Bulan, förutom allt annat gott, en bakgrund som junistränare innan han gick över till seniorsidan.

I vilket fall är det ett ovälkommet problem att Petter Wolf nu blir borta. I de matcher han spelat under hösten har han ju varit riktigt bra och när nu Filip Hållander kommit tillbaka och fortsätter utvecklas har ju den sedan länge etablerade linan Wolf-Connolly-Hållander varit riktigt stark.

Och för övrigt analyserade jag ju laget för bara någon dag sedan och bedömde då att Luleå nu hade tre tydliga linor klara och "bara" behövde hitta rätt omgivning för Linus Klasen, som för närvarande går med Ilomäki och DeSousa.

Men med Petter Wolf borta kommer Bulan att få brottas med fler problem att formulera fyra fungerande linor att spela ihop.

Tråkigt, men vi hoppas att resultatet av lkunskoperationen blir bra för Petter och för lag.

Skönt ändå att lillebror Einar är kurant och i så god form eftersom han under närmaste månaderna får bära ansvaret att försvara den Wolfska äran och se till att schläckten fortsatt rockar i SHL.
Kommentera