Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2109470

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hmmm, max 8 pers på julafton men hur blir det när tomten kommer? Måste en gå ifrån då för att inte bli för många?
Tacksam för svar så jag inte behöver ligga vaken om nätterna och fundera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hmm. Nu har Luleåprodukten Konstantin Komarek lämnat KHL-klubben Riga. Luleå valde ju inför den här säsongen att avstå från Komareks tjänster eftersom man hade full trupp och dessutom behövde vara försiktig med pengarna i år - samma skäl som innebar att vi avstod från Jesper Sellgren, som HK Arslet då omedelbart slängde upp stålar för, och snodde.

Förra veckan frågade lokaltidningarna vice GM Engman om Komarek kunde bli aktuell, men fick samma svar - att truppen var full.

Men nu har vi alltså släppt Noel Gunler och hämtat in Fabian Lysell och så får vi Petter Wolf borta tre månader...

Undrar om det inte vore möjligt att plocka in Komarek nu? Speciellt med tanke på att han nere i Malmö förra säsongen var en jävel på att måla i PP. Kunde väl vara en perfekt lekkamrat med Linus Klasen i PP?

Linus Klasen intervjuas av Trebor inför match och får frågan vilka specialkombinationer Luleå har för PP varpå Linus svarar "Inte fan kan jag stå här och röja det! Det vore ju tjänstefel!"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: I praktiken blir det väl löst eftersom
A) 8 personer firar jul
B) 1 person, vi kallar hen "pappa" lämnar "för att köpa tidningen" Då återstår 7 personer
C) Tomten anländer, då är vi åter uppe i 8
D) Tomten genomför sitt uppdrag
E) Tomten lämnar, då är vi nere på 7 igen
F) "Pappa" återvänder, tyvärr var tidningen slutsåld. Då är vi uppe i 8 igen.

Den stora faran är förstås den att de små barnen frågar hur det kommer sig att Tomten agerar under C-E i familj efter familj efter familj eftersom Tomten - skulle hen vara coronapositiv - riskerar smitta ned hela landet. Och det ärliga svaret att denne ingår i bubblan under A) innebär att de små telningarna alltför tidigt får reda på lösningen av tomtemysteriet vilket förstås kommer att leda till en epidemi av reaktiv depression bland de lägre åldrarna.

Det kan vi förstås inte tillåta. Mitt förslag är att förklara för barnen att under Tomtens stela mimik och utpräglade skäggväxt sitter där en Darth Vader-liknande mask av skyddsnivå FFP3+ vilket innebär att tomtesmittskyddet är perfekt.
Kommentera