Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2110865

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hitte-Joel överföll ju linjedomaren Rickard Nilsson vid matchen mot HV igår. Anledningen var den att Joel överfallit en ung HV-spelare, som då inte "visade respekt" utan slänge ned Joel-gubben på isen flera gånger. Sedan ville Joel hämnas men linjedomaren var ivägen varpå Joel försökte kasta omkull denne.

När Nilsson såg att det var Joel - som har frikort på allt möjligt - som var den skyldige, låtsades han och övriga zebror typ Molgan och hans osynlige kompis Sjökvistarn att inget hänt. Förstås.

Men media uppmärksammade saken och frågade varför Joel skulle ha frikort, så Lärlingen i situationsrummet kände sig tvungen rapportera Joel till Disciplinnämnden, som idag bestraffar Joel med fem matchers avstängning samt böter.

Vi bugar och tackar.

Kan ni dessutom plocka bort de frikort som zebrorna ger Joel blir vi än mer nöjda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tredje period av de tidiga matcherna, just nu:
• Warulfven-Läjkers 3-2
• HV-Gangsteröret 2-3
• Arslet-Malmoe 1-3

Är ju framför allt det sistnämnda resultatet som är anmärkningsvärt och under första två perioderna hade Arslet skotten med 25-9 men låg under med 1-2, och 4 min in i tredje gjorde Malmoe också 1-3. Fast med 9,5 min kvar sätter Arslet i detta nu 2-3 i PP. Stå emot nu, Malmoe!
Kommentera