Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2123689

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, blytung bortaseger efter en fin prestation och skönt att Wallstedt är tillbaka.
Dock två saker som stör mig lite i matchen...
Är Frölunda så snälla att de bara fick en utvisning emot sig???
Personalen på Frölundas hemmamatcher har det svårt, är det inte klockor som ringer för tidigt att perren är slut så är det målsignaler som ljuder innan ens pucken glidit över linjen....märkligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, HK Arslets fördelar på hemmais sedan massor av år är jäkligt trist. Som att motståndarna får börja i underläge 2-0 typ, med hänsyn till alla zebriga fördelar Arslet av någon anledning SKA ha.

Håller med om Westberg och hur j-a eländigt SeMer sköter detta. Sannolikt en jäkla kompiskonspiration där de beslutande avgör efter hur klappade på axel de blir utanför is, trots att de har landets bästa och mest underhållande kommentator i egna led. Vi supportrar borde starta en aktionsgrupp FÖR Westberg.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Härligt att Luleå i denna viktiga bortaturné mot Röglet och Arslet lyckas ta 4 poäng och det kunde förstås varit mer, eftersom de flesta är överens om att vi mot Röglet nog var det bättre laget. Skönt att se att Luleå lyckades stå upp så bra mot Arslets fysiska spel vilket vi tidigare haft svårare att göra.

Tänk att Oskars - efter 16 torskar i rad - nu vunnit två senaste matcherna och nästa gång kommer de upp till Luleå, brrrr.

När vi kollar in den standardiserade tabellen finner man att HV och Pungen börjar se lite avhängda ut nu. Malmö går ju sedan länge utmärkt och lär inte hamna på #13-14 längre. Räknar med att Pölsan också kommer att gå starkare framöver och inte heller de kommer att riskera #13-14. Vilket betyder att den eventuella räddningsplankan är Oskars, men kanske det vänt för dem nu efter den nya streaken av vinster;-)

Fortfarande avstånd men nog vore det roligt om Pölsan och Malmoe också kan nå och passera Apan.

I toppen har Luleå och Arslet fortsatt avstånd mot #1 Röglet, men samtidigt småryckt lite från Gangsteröret och Läjkers.

Mycket återstår av säsongen men jäkligt kul att omgångarna så ofta är fulla numera☺
Kommentera