Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2126252

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Stort Grattis! blir nog kanon för er att få hem Lassie och med ett kassaskåps säkert försvar så kan han snabbt återfå sitt stukade självförtroendet efter fiaskot i KHL. Egentligen kunde de väl inte bli ett bättre sammanträffande att Linköping jagar ny målis och ni kan avsluta Rautio på ett snyggt sätt utan att de märks alltför tydligt att ni kasta ut han ;)

Men dom roligaste nyheterna är väl ändå denna Skellefteå halsduk som du upptäckte tidigare!? fan var inte du först i Sverige med det? de måste vara Yoda! som är och härjar i Washington hahahahaha! Ska bli riktigt intressant att höra vem de var när FBI har nypt han hahaha
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, he he. Nu söker FBI efter den s k "Skellefteåmannen" som på film står över pöbelmassan, manar på att de ska vandra framåt och in i Capitoleum, samt dessutom ska ha givit anvisningar till hur de ska passera förbi låsta dörrar och sådant.

När det gäller trollet jåda har han inte förorenat hockeysnacket sedan länge eftersom han helt korrekt är avstängd på livstid. Tidigare skrev han ju dessutom skit på apkraft forum, men inte heller där har han synts till på länge.

Så var är han?

Kan ha vara på andra sidan Atlanten?

Det undrar FBI också...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ha ha, ännu ett aphyss. Jag kan inte sluta skratta, vilket fiasko! 🥸💩
Kommentera