Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2128581

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja, jag har precis sett presskonferensen, ligger ute på er hemsida (se länk).

Peter skäller ut mummelklockare efter noter! Klockare har under alla år med Apan varit den mest ensidige, subjektive person som sekten Apan någonsin skickat fra, Aldrig någonsin har han kunnat erkänna att ett annat lag varit bättre, det har bara varit "fel på domarna" eller att Apan "gjorde inte sitt bästa".

Här försöker sektens mummelklockare med att "han sträckte sig bara efter pucken" och får århundradets utskällning av PA. LJUVLIGT att se!

Ett mediaframträdande som får sin fina plats på parnassen ungefär som CryBerts buhu buhu gruvan ska ta hand om er eller Petter Lasu Nilssons "Jag skulle kunna mörda"!

Som PA påpekar att har man en spelare i laget som får en matchutvisning för FJÄRDE gången på 41 matcher så inte fan är det en som "bara sträckt sig efter pucken" när han kör över en motståndare med en armbåge i ansiktet.

Ett j-a fulspel av Apan matchen igenom. Kör över målvakt, klubbor i ansiktet på motståndare, 37 utvisningsminuter och så vidare. Denna Apa är en skam för svensk hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och här har vi twitterlänk till situationen. Nog ska man vara enögd av sektapeklass för att ha mage att påstå att "han sträckte sig efter pucken" när det så tydligt framkommer att när han ska köra in i Scott lyfter han högerarmen och kör armbågen i ansiktet på stackars Scott.

Jag förutsätter ett enormt bötesbelopp och sex månaders avstängning på den upprepade återfallsförbrytaren. Senaste tolv matcherna för Apan - TRE matchstraff för idioten Norwick.

OCH.

Jag menar att plastlaget sekt-Apan som med berått mod släpper ut en sådan idiotbuse på svenska isar också bör tilldelas ett kännbart straff, speciellt som mummelklockare försöker ljuga bort det hela.

Omedelbar degradering till max Allsvenskan vore på sin plats. Vi kan direktta upp Timrå i stället.
Kommentera