Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2152016

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jaha! Per gör självmål i första matchen >.<
Blir nog bra det här! 😂🤣😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Några trevliga resultat i övrigt:

• Apan - Trottoarkanten 3-6.
He he he …

• Pungen - HK Arslet 2-0
Arseldödaren Berguven håller nollan☺

• Pölsan - HV 2-1 i sudd
• Oskars - Malmö 2-3
• Djurgårn - Röglet 0-3

Vilket innebär uppdaterade tabeller, se nedan.

Luleå är inte helt avhängda av topparna Röglet och Läjkers men visst kommer vi att bli det om vi inte lyfter ytterligare.

Skönt att se att både Apan och Arslet fortsätter torska och nu har Trottoaren möjlighet hänga på lagen 4-6 om en plats i kvarten.

I bottensörjan fortsätter kampen när nu dessa lag tar pinnar. I den officiella tabellen bara en pinne som skiljer de fem lagen åt, men då tar man förstås inte hänsyn till att t ex Pungen spelat tre matcher fler än Malmoe.

Jag tror att slutstriden står mellan Pungen, HV och Oskars och vore väl konstigt om inte HV får igång poänghämtet att undvika kval.

Pölsan och Malmoe känns mer stabila och faktum är att man kanske gav upp risken för Djurgårn för tidigt. Inte helt uteslutet att de kan missa t o m det sociala slutspelet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: He he, det får han gärna fortsätta med! Sanny åslund fabulerar och drömmer och förklarar att nu kommer den fantastiska OS-linan med möller-per-highsticking att sättas ihop igen och Vips! är Le Mans tillbaka i gruvan.

Det sanny glömmer är att den linan var alla landslags under alla tider sämsta lina i OS någonsin! Och gnomen mårts utsåg den till förstalina med tjingpax och shotgun på alla PP...
Kommentera