Luleå HF

115726 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2152788

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi möter Djurgårn i senare kvällsmatch. Under säsongen har gårdarna tagit 5/9 pinnar av oss. Det är vi inte vana vid. Trevligt besked att Petter redan nu är beredd att gå på is, kommer som 13e.

Trist nog hatr Malmö upptäckt SARS-CoV-2 hos ett par spelare igen och ställer in dagens och tisdagens match.

Däremot har vi nedsläpp strax för
• HK Arslet - Röglet
• Apan - Pölsan

Röglet har ju tidigare tagit Arslet men inte i år. Ja, första vann man, men senaste två har man torskat. Frölunda har ju gått skit på senare tid men idag kommer de med all säkerhet att vara 100% så det här blir en intressant drabbning inför slutspelet senare.

Så har ju Apan köpt på sig massor men trots det har man - efter tio vinster i rad - torskat två senaste. Studsar de tillbaka nu, mot en vilt kämpande Pölsa? Och kommer Nowick att sträcka sig efter pucken och placera Scott på hjärnskakningsfrånvaro en månad igen?

Själv sitter jag och arbetar med annat men har båda matcherna på bredvid. Dock utan kommentatorer eftersom SeMer plockat fram värsta tänkbara. I Apmatchen en hard core aprunkare, i Arslets match en travkommentator från Västerbotten. Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Pölsan körde inledningsvis över Apan som fick ta tidut efter sju minuter. 0-0 i paus men i första matchminuten av andra ramlar 1-0 in för Apan på ett distansskott då Pölsavakten är skymd av egen spelare.

I göttlaburg är det Röglet som i inledningen av andra tar ledningen med 0-1 efter mål av Röglets supperlina kanske seriens bästa i konkurrens med Trottoarkantens.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att komma ihåg är att detta virus drabbar Malmö när Alsenfeldt är skadad. Om jag inte missminner mig så var det likadant förra gången.

Ja, jag är konspiratoriskt lagd.
Kommentera