Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2152055

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Jo, om kvallag. Att Pungen skulle få svårt att undvika kval efter 1,5 år med CryBert i kombination med att cluben varit på väg nedåt i åratal var inte överraskande. De vinner ju här och där nu, men det räcker nog inte.

Tycker att Oskars med sitt medgångshockey haft en del - började ju säsongen riktigt bra - men så kom formgrottan med sjuhundra torsk i rad, trots att Oskars haft ledning med 2-3 mål men alltid fann ett sätt att torska på till slut. Men nu tycks de ju ha kommit upp på fast mark igen och tar lite pinnar här och där.

Frågan om HV är mer komplex. När de kollapsade under hösten förklarade ju många att det var ofarligt. De hade mycket pengar och skulle köpa in spelare för att fixa det där. Och köpt har de, i massor, men ändå torskar de. Och dessutom plockade de in Lillis Lundh som räddare.

Kan HV skärpa sig rejält slipper de möta Pungen i kval, annars...

Tror jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
På tal om gråt-Bert så såg jag att han var på väg mot en ny anställning i Schweiz och hade lurat med sig vår förre junistränare, tillika den enda vettiga aptränaren Hedlund. Undrar hur Hedlund tänker? Oddsen på succé kan inte vara stora.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi möter Djurgårn i senare kvällsmatch. Under säsongen har gårdarna tagit 5/9 pinnar av oss. Det är vi inte vana vid. Trevligt besked att Petter redan nu är beredd att gå på is, kommer som 13e.

Trist nog hatr Malmö upptäckt SARS-CoV-2 hos ett par spelare igen och ställer in dagens och tisdagens match.

Däremot har vi nedsläpp strax för
• HK Arslet - Röglet
• Apan - Pölsan

Röglet har ju tidigare tagit Arslet men inte i år. Ja, första vann man, men senaste två har man torskat. Frölunda har ju gått skit på senare tid men idag kommer de med all säkerhet att vara 100% så det här blir en intressant drabbning inför slutspelet senare.

Så har ju Apan köpt på sig massor men trots det har man - efter tio vinster i rad - torskat två senaste. Studsar de tillbaka nu, mot en vilt kämpande Pölsa? Och kommer Nowick att sträcka sig efter pucken och placera Scott på hjärnskakningsfrånvaro en månad igen?

Själv sitter jag och arbetar med annat men har båda matcherna på bredvid. Dock utan kommentatorer eftersom SeMer plockat fram värsta tänkbara. I Apmatchen en hard core aprunkare, i Arslets match en travkommentator från Västerbotten. Usch!
Kommentera