Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2154954

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ha ha ha, du får då till det:-)

Men visst, vi får se.

Personligen tror jag att det skulle behövas att backen Berglund lyfter så pass och kommer in så väl i Bulans backspel att han och Sondräll kan bli lika säkra som de andra paren. Plus att Erik lyfter till tidigare års nivå - och kanske räcker det med att det blir slutspel för att han ska göra det.

Om det där fixar sig finns en liten chans för att Luleå denna vår kan lyfta att bli lika starka som förra våren.

Och i år har vi ju Klasen vilket innebär att fjolårtes PP mer eller mindre sämst i ligan blir mer eller mindre med chans bäst i ligan.

Så, helt har jag inte givit upp. Men tror att det kräver att det fixar sig i det där backparet. Och tror väldigt lite på att så kommer att ske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu meddelas att koskenkorvakuppen nyligen inneburit att folk corasmittats. Bland annat gäller det ett flertal zebror, men också enstaka spelare och andra KAN vara exponerade varför det nu diskuteras karens för att hindra nya utbrott. Finnarna är ju lite mer på när det gäller karens och kör visst så för alla spelare medan det i Sverige är mer njuggt.

I vilket fall funderar man på om de svenska arrangörerna skött sig eller inte. Den som uttalar sig från förbundet som tävlingsansvarig är samme person som tidigare var på Porkkaborkens sida och medskyldig till den extremt klandervärda hanteringen av damkronorna.

Vilket inte ger förtroende precis...
Kommentera