Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164048

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sven, har du drabbats av tunghäfta gällande alla välartikulerade sarkastiska inlägg gällande 'apan' som du så frekvent gillar att stoltsera med ?...

Alla åhörare här börjar känna känna sig otroligt svältfödda gällande just det.
Vad kommer det sig att du har tacklat av på just den fronten???...

Fast Sven, för jag garanterar dig att vi håller på samma hockeylag du och jag !, Vad i HELVETE har hänt med spelet hos alla våra lulebors Hockeylag i hjärtat LULEÅ HOCKEY ?????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HAS är Mellanmj: Det finns väldigt mycket som förtjänar att lyftas fram när det gäller den vidriga sekten från blygden. Hade Hockeysnacket varit ett tråd-Forum skulle det tydliggöras en gång och sedan finnas kvar till allmän betraktelse för folk vars hälsa klarar sådana påfrestningar.

Tyvärr blir det så på ett rullplank som Snacket att det som skrivits snabbt försvinner och i praktiken inte finns tillgängligt längre, med följd att man får lägga in informationen igen. Och det är trist och tradigt att skriva samma sak flera gånger, men så blir det.

Just nu känns det mer intressant att fundera på vad som hänt med Luleå Hockeys hockey och vad som kan ske där. I andra hand kanske slutet om kvalplatserna.
Kommentera